Новоапостолска црква
Македонија
На почеток Актуелности За нас Календар Нашите заедници   Контакт
За Новоапостолската црква
Црквата
Мисија и цели
Богослужби
Црквата во Македонија
 
Заедницата
За заедницата
Децата, младите и сениорите
Музика
Заедништво
Душегрижништвото
 
Три Сакраменти
Светото крштевање со вода
Светото запечатување
Светата вечера
 
Нашите активности
Фотографии од настани
Посети на Главниот Апостол
 
ЛОКАЦИЈА (мапа)
Богослужби:
    Недела: 10.00 ч.
    Среда: 19.30 ч.
 
Хор: Вторник: 19.00 - 21.00 ч.
 
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 

 

НОВОАПОСТОЛСКА ЦРКВА ВО МАКЕДОНИЈА

ул Његошева 24
1000 Скопје

тел: 02/3076072
факс: 02/3082997
моб. 075/440-960

email: contact @ novoapostolskacrkva.org.mk

 

Богослужби:

Недела 10:00 ч.
Среда 19:30 ч.

Станете ни пријател :
Бидете ни пријател
Линкови


  Наша фамилија

  European Youth Day
 

 
[ eXperti ]